Min yndlings restaurant i Ringsted

Jeg vil i dette indlæg på bloggen fortælle jer om min yndlings restaurant. Den ligger i Ringsted og har nogle fantastiske lokaler og omgivelser. Det drejer sig om restaurant La Rustica i Ringsted.

Jeg er blevet helt vild med La Rustica restaurant i Ringsted. Det er dejligt at være og nyde sin middag med familien eller nogle gode venner.

pasta

Italiensk på menuen

På La Rustica serverer de et væld af lækre italienske specialiteter. Det er også derfor jeg elsker at spise der med familien. Jeg er vild med det italienske køkken og italienske råvarer. Om det er fordi jeg vil have klassiske retter som forbindes med Italien, som pizza eller pasta tager jeg La Rustica. Men også hvis jeg vil have retter med fisk, oksekød eller gris er La Rustica restaurant i Roskilde et godt bud.

 

Restaurant i Ringsted

Der er ingen tvivl om at La Rustica er den bedste restaurant i Ringsted. Det er min klare overbevisning. Jeg er tit ude og spise med familien og børnene er også vilde med La Rustica. Vi tager tit derover i weekenden, hvor vi vil forkæles med lækre italienske retter og helt selv kan vælge hvad vi vil have hver især. Min yndlingsret hos La Rustica er spaghetti carbonara eller deres tortellini. Men ellers er der bruschetta enkle og lækre til den lille sult. Jeg har også tænkt over at holde fødselsdag på La Rustica, da de tilbyder at lægge lokaler til og at vi i fællesskab kan stå for menuen eller de står for at lægge en efter mine ønsker.

 

Frokost i Ringsted

Jeg arbejder i Ringsted og tager nogle gange for La Rustica for at spise min frokost. Der vælger jeg gerne en lækker pizza eller en salat. Jeg synes virkelig de laver god klassisk italiensk mad og med gode råvarer. Derudover er der en behagelig betjening og maden er helt sikkert til at betale. Hvis du skal spise brunch, frokost eller middag i Ringsted, skal du helt sikkert vælge La Rustica. De har det hele inden for det klassiske italienske køkken og smagen sidder lige i skabet.