X
    Categories: Guide

Længere aftener med en ny parasol

Vi har købt en ny parasol til terrassen hos Havemøbelshoppen. Det har været super godt at få den nye parasol op her i sommer. Når solen har bagt den fra en skyfri himmel og der har været 40 grader i solen, har det været dejligt stadig at kunne være udenfor og i lidt køligere omgivelser. Og uden at blive solskoldet. Parasollen har dobbelt hejsesystem og er nem at hejse op og ned.

Til under vores parasol har vi købt en stor og tung granit fod, så den er forhindret i at vælte.

Vi har også købt et overtræk til den nye parasol, så den undgår at blive afmattet når den står foldet sammen ude i solen også den ikke bliver påvirket af vind og regn. Det har indtil videre været en god beslutning da farven på dugen står flot og kraftigt og i helt samme stand som da vi købte den.

Vi har nydt rigtig mange gode aftener under vores parasol til langt ud på aftenen. Vi har også kunne blive ude på terrassen de aftener hvor der er faldet dug da parasollen har taget fra og gjort så vi ikke er blevet fugtige. Det har helt enkelt gjort aftenerne længere og givet og flere mindeværdige stunder under parasollen med venner og familie, som vi kan tænkte tilbage på når vinteren rigtig rusker i os

Læst på terrassen

Med den nye parasol har jeg også fået læst en del ude i solen sammenlignet med hvad jeg plejer. Det har været fortrinligt at kunne sidde ude på terrassen i skyggen med en god krimi under parasollen. Nogle passager i bøgerne har været så spændende at jeg er blevet helt opslugt og helt har glemt min omverden. Denne gøren og laden med bøgerne tror jeg også er påvirket af at det ikke er så varmt på terrassen som tidligere år, fordi vi ikke har haft en parasol. Det har været nemmere at koncentrere sig om bøgerne, når temperaturerne ikke har været så høje og solen ikke har stået skarpt ned på de hvidlige sider.

Beskyttelse mod solens stråler

Børnene vil meget gerne lege ude i solen, løbe rundt i haven og pjaske i bassinet. Men med den store parasol har det været godt at tilbyde dem en base i skyggen en gang i mellem, så de ikke bare render og bliver svedt helt af.

I sommerferien har vi gerne noget af tiden mellem 12 og 15 holdt os i skyggen som Sundhedsstyrelsen anbefaler. Så har siddet og lavet lidt forskelligt på terrassen, som at spille spil, sidde med hver vores lille interesse som iPad’en eller en bog, eller har lavet frokost på terrassebordet og spist i skyggen. Derudover har vi selvfølgelig været omhyggelige med smøring af solcreme, så de små ikke kommer galt afsted med slemme solskoldninger når de så gerne vil løbe og lege ude i solen. Den parasol vi har fået købt er stabil og stærk og den gør et fremragende stykke arbejde omkring det den er designet til.

Kurt vestergarden:
Related Post