Pimp dit køretøj med et stort anlæg i bilen

Vi kender alle de typer bilister, som kører rundt for at være opmærksomhedskrævende – nedrullede ruder og musikken helt skruet op, så anlægget næsten eksploderer. Bilister med et stort anlæg i bilen lægger oftest ikke skjul på det, og nyder opmærksomheden. Blandt unge er det blevet rigtig populært at have et kæmpe anlæg i bilen, eftersom det kan være et symbol for status, og derfor ser vi dem tit kører rundt med deres venner og høre højt musik. Hvis du er på udkig efter et godt anlæg til bilen, så gælder det om at finde en model, der kan leve op til alle dine krav.

Værd at vide om anlæg

De fleste bilister der vælger at have et stort anlæg i bilen, er typisk fordi de sætter pris på en god og kraftig bas. Det betyder også meget, at anlægget har et bestemt wattniveau. Jo højere watt et anlæg har, desto dybere en lyd vil du opnå. Når du vælger et anlæg, skal du ligeledes være opmærksom på, hvor meget tilbehør der medfølger i forhold til den pris du betaler. Hvis du alligevel skal købe en masse tillægsprodukter ved siden af selv, så kan det stort set kun svare sig at købe en samlet pakke. Generelt hænger pris og kvalitet sammen, når det kommer til HiFi udstyr, også selvom det er en gammel pladeafspiller. Selvom man ikke skulle tro det, så er pladeafspillere faktisk blevet populære som aldrig før – i hvert fald ifølge en artikel udgivet på Ballademageren. Det betyder for, at jo dyrere et anlæg er, desto bedre kvalitet vil det som regel også være. Hvordan anlægget skal monteres afhænger både af model og bil.

lyd i bilen

Typer af anlæg

Hvis du er på udkig efter at købe et solidt anlæg, der samtidig har en rimelig god pas til en skarp pris, så er Renegade Baspakke 10” med 550 watt helt sikkert noget for dig. Pakken indeholder forskelligt tilbehør, og du kan altid vælge at opgradere baspakken, så du får bedre forstærkere. Renegade baspakke 10” med 550 watt kan afspille alt salgs musik. Kan du godt lide at høre meget højt musik i bilen, så anbefales det, at du vælger en forstærker fra 200 watt og op efter. På den måde sikrer du dig, at få den bedste lydoplevelse muligt. Hvis du sætter stor pris på god lyd i bilen, så vil Universal Plug & Play lyd-pakken med en subwoofer helt sikkert falde i din smag. Med deres pakkeløsning kan du på få minutter høre forskel på lyden i bilen, og derudover er der en masse fordel ved lige netop denne model. Du behøver nemlig ikke ændre noget i bilen, eftersom Universal Mini Plug & Play blot kobles til. Der vil derfor ikke være nogle problemer med ledninger eller højttalere, der skal installeres. Monteringstiden for denne model er derfor relativ kort, og du vil på ingen tid kunne få en fantastisk lydkvalitet i din bil.